Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

7.Kongremiz Başarıyla Gerçekleşti

53397858 1825782124195171 8473603328318636032 nKurmeş Derneğimiz 7 Kongresini Başarıyla Sonuçlandırdı..
02.03.2019 tarihinde Almanya'nın Remschingen kasabasında derneğimizin 7. kongresi ve akabinde şenliği yapıldı.Kongrede eşbaşkanlar olarak Serpil Top ve A.Haydar Gürbüz seçildiler.

Dernek başkanı Sayın Mehmet Yılmaz YK adına kongrenin açılış konuşmasını yaparak gelen üyelerimizi dostlarımızı selamladı ve insanlık için ayrıca son yıllarda köyümüzde yaşamını yitiren köylülerimiz için saygı duruşu yapıldı. Daha sonra Divanseçimine gidilerek Fergül Baysan Ali Ekber Aslaner Aziz Güler ve Gürsel Kurt'tan oluşan bir divan seçildi.Kongremize gelen dost kurumların mesajları okundu.

Divan başkanlığını Ali Ekber Aslaner yaptı ve kongreye başlarken yaptığı konuşmasında derneğimizin önemine köylülerimizin birliğine ve değerlerimizin sahiplenilmesine vurgu etti.Gündem maddeleri okunduktan sonra gündeme geçildi

Gündemle birlikte Başkan Mehmet Yılmaz çalışma raporunu mali danışman Polat Durmuş rahatsızlığından dolayı oturuma katılamadığında onun yerine Ali Ekber Aslaner, ve Denetim raporunu ise Hasan Top okuyarak üyler tarafından aklanıldı ve böylece yeni YK seçimine geçildi.Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Eşbaşkanlar:Serpil Top-A.Haydar Gürbüz
Sergül Baysan
Aynur Banguş
Asuman Banguş
Fatma İmak
Gönül Durmuş
Fatma Uç
Sevinç Gürbüz
Derya Kaya
Hasret Düzyar
M.Yılmaz
Ali Ekber Aslaner
P.Durmuş
H.Banguş
Özdal Banguş
Hüseyin Uç
Hasan Aslaner
Hasan top
Gürsel Kurt
İsmet Banguş
Cemroz Kaya
Erdal Durmuş
İsmail Kurt
Abuzer Ber

Yeni Yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diliyoruz görevlendirme ilk YK toplantısında gerçekleşecektir ve asıl üyeler yedek üyeler ve denetim kurulu belirlenecektir. kongremiz büyük bir coşku ile gerçekleştikten sonra yeni eş başkanımız A.Haydar Gürbüz kendilerine olan bu güven ve verilen görevden dolayı üyelere köylülere teşekkür etti.

Kongremiz daha sonra halaylarla ve müzikle devam etti.Suat Baran Erkan Top Dilan Top Ali Erel ve Klarnetçi Nİhat Dağ ile Davulcu Yılmaz Yalay şenliğimize büyük bir neşe renk katarak güzel bir gece geçirmemizi sağladılar. Erkan ile Suat'baran'ın sahnedeki düeti de kitle tarafından büyük bir keyifle dinlenildi. Bu arada Can TV ekibi de kongre ve şenliğimizin çekimini yaptılar burada Sayın Ali Güler'e ve Can TV çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyoruz.

Tüm üyelerimize,köylülerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.