Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

"Kurmeş Bülteni" Mayıs Ayında Çıkıyor

 

Değerli köylülerimiz hepinizin bildiği gibi ve haberdar olduğu gibi dernek yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği köyümüzün coğrafi, edebi,folklori kısacası genel anlamda kültürel,tarihsel v.b. değerleri anlatan tanıtan  ve dernek çalışmalarımızı içeren bunun ötesinde köyümüze ve yöremize dair yazı, belge, fotoğraf  ve araştırma içeren çeşitli çalışmalara da yer verilecek bir dergi hazırlığı içerisindeyiz. Derginin çıkarılması için elimizde yeterince malzeme bulunmaktadır. Elinde tarihsel nitelikte fotoğraf olan yazı ve döküman olan köylü ve dostlarımızın bunları bizlere en geç şubat ayının sonuna kadar yollamalarını rica ediyoruz.Dergimizi en geç mayıs ayının ilk haftasında çıkaracağımızı belirtmek isteriz.

"Kurmeş Bülteni" adı altında çıkaracağımız bu dergi ihtiyaca göre belli aralıklarla çıkarılacaktır.Özellikle ilk sayı olması açısından sizlerden gerekli desteği göreceğimizi umut ediyoruz. Dergimiz sponsor kabul etmektedir. İşverenlerimizin herzaman ve heryerde olduğu gibi bu alandada bizleri destekleyeceklerine inanıyor ve katkılarını bekliyoruz. Sponsor olmak isteyenlerin  dergide sorumlu arkadaşlarımızdan Haydar Uç veya Ali Haydar Gürbüz'e yada dernek yönetim kuruluna başvurmalarını rica ediyoruz.Toplumsal çalışmalara önemli bir katkı sunacağımızı düşündüğümüz bu çalışmaya şimdiden sunacağınız destek ve dayanışmadan dolayı teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz. 

 Not: Elinizdeki yazı resim, vb dökümanlarınızı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine yollayabilirsiniz.

Kurmeş Bülteni Editörleri: Haydar Uç & Ali Haydar Gürbüz