Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

BİZ CANLI BOMBA DEĞİLİZ BİZİ HEDEF GÖSTEREREK İNFAZ ETMEK İSTİYORLAR..!

Ecevit Şanlı tarafından Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen saldırının ardından güvenlik önlemleri adı altında isimler liste halinden açıklanıp insanların sokak ortasında infaz edilmesi için sorumsuz davranan basın kurumları zemin hazırlanıyor.

Viyana/Hasan ASLAN- 21 Şubat saat 19:00 da, Viyana’nın yedinci bölgesinde bulunan 7stern Lokalinde Sevtap Türkmen ve Evin TİMTİK basın açıklamasını beraber yaptı. 2009 yılında Viyana’ya iltica etmek zorunda kaldığını beyan eden Sevtap TÜRKMEN; “Türkiye’de katıldığım demokratik eylemlerden kaynaklı onlarca yıla varan hapis cezaları aldım. Dışarda özgür yaşama koşullarım kalmadığı için Avusturya’ya gelip iltica talebinde bulundum ve iltica talebim kabul edildi. 2009 yılından beri Avusturya’da yaşamaktayım. AKP hükümeti bizim katledilmemizi istiyor, bunun içinde kendi yandaş basınına böyle kontra haberler yaptırarak bizleri hedef gösteriyor. Başımıza gelecek her türlü olumsuzluktan AKP hükümetini sorumlu tutuyoruz” dedi.

Aylardır ikimizin adının olduğu 15 kişilik canlı bomba listesi yayınlandı. Bu haberle,15 kişinin her an sokak ortasında infaz edilmesinin, gözaltına alınmasının, linç edilmesinin zemininin yaratılmasıdır. Bugün gazetelerde çıkan bir haberde, FBI temsilcisi şöyle diyor “15 insanın fotoğrafları afişe edilsin ve ödül konulsun” demiş. Ülke başbakanı da FBI temsilcisinden geri kalmayacak bir şekilde, haftalardır Avrupa’ya çağrı yapıyor. “Üzerinize düşeni yapın” diyerek burada infaz edilmemiz için yada tutuklanmamız için çağrı yapıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında Hasan Selim GÜNEN İstanbul Gazi Osman Paşa’da polis tarafından infaz edildi. Yine aynı yandaş medya aynı oyunu oynamıştı. Hasan Selim GÜNEN’ in yandaş basın günlerce canlı bomba diye fotoğraflarını yayımlayarak katledilmesinin zeminini yarattı.

Bizimle ilgili yalan ve kontra haber yapan başta “Sabah Gazetesi” olmak üzere bizimle ilgili haber yapan basın tekzip etmelidir. Başımıza gelecek tüm olumsuzluklardan başta AKP hükümeti ve yalan haber yapan medya sorumlu olacaktır.