Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Vekil Adaylarimizla Dayanisma

Değerli Kurmeşliler ve Dostlar

 

3vekil7 Haziran seçimlerinin Türkiye‘deki halkların geleceği ve demokrasisi için ne kadar önemli olduğunu gündemi takip eden herkes tarafından bilinmektedir. Yeniden ve birlikte bir yaşamın inşası için kolların sıvandığı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) nin seçimlere parti olarak girme kararı alması hem barış süreci açısından hemde demokratik bir iktidarın kurulması açısından oldukça önemli ve doğru  bir karardır.

 

HDP içinde yer alan ve bu anlamda halkların barışı ve yeniden birlikte bir yaşamın kurulması için milletvekili adayı olan tüm vekil adaylara başarılar dilerken özelde de bizide yakından ilgilendiren gururlandıran üç kadın vekil adayımıza Hülya Yer, Çilem Küçükkeleş  Öz ve Hülya İmak’a başarılar diliyoruz. Genel anlamda barışa giden, kardeşliğe giden bu yolda mücadele verecek olan HDP vekillerine olan desteğimizi sürdürürken özelde de bu üç köylümüze de bir kampanya düzenleyerek desteklemek görevimizin bir parçası olduğunu düşünüyoruz.

 

Kurmeş Derneği Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar gereği bu  üç bayan vekil adayımız için bir yardım kampanyası yürütme kararı aldık.Kurumumuz bu kampanyayı 1000 € luk bir katılımla başlatmış bulunmaktadır. Kampanyayı Kurmeşli kadınların yüreteciğini ve tüm kurmeşlilerin desteklemesini dost ve çevre köylerimizinde katkılarını sunmalarını canı gönülden arz etmekteyiz. Katkılarınızı derneğimizin aşağıda belirtilen kontosuna „7 haziran seçim“ şifresini yazarak sunabilirsiniz. Kampanya sonuçlandığında kamuya tekrar açıklanacaktır.Şimdiden sunacağınız katkı ve destek için hepinize kurumumuz ve kurmeşli kadınlar adına teşekkür ediyoruz.

 

Kurmes Verein IBAN:DE66 5105 0015 0116 7999 82  BIC:NASSDE55XXX Bank: NASPA Sifre:Secim

 

Kurmeş Derneği Y.Kurulu

Dernek kontosuna gönderilen bağışlar:

Mehmet Yılmaz 50, Haydar Üç 50, Polat Durmuş 200, Hıdır Durmuş 100, Ali Haydar Gürbüz 100, Hasan Top 100, Kudret Irmak 200, Erkan & Katya Top 50, Fatma Imak 50, Ayfer Ber 100,Sudiye Imak 100, Abuzer Ber 50, Selda Yer 100,  Hasan TAS - Stuttgart 200,

Lütfen bağış yapanlar Dernek kontosuna 15 Mayis a kadar havale etsinler.